vrijdag 30 april 2010

Verjaardagskaart


Hallo allemaal
Nou dit is hem geworden dan, de kaart met de prinses. Heb de bow-easy gebruikt voor de strik, helemaal geweldig en de cuttlebug voor het hartelijk gefeliciteerd dingetje.Ook geweldig.
Ingekleurd met derwent potloden en de randjes van de kaart gedaan met Stickles Crystal.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes Astrid

woensdag 28 april 2010Hallo allemaal,
Alvast een lief prinsesje. Ze ligt nu te drogen en morgen ga ik de kleuren voor een kaart erbij zoeken, maar wilde deze alvast aan jullie laten zien. Het is voor een klein meisje dat 4 jaar wordt en helemaal gek is van prinsesjes en zo. Hoop dat ie in de smaak valt.
Groetjes Astrid

vrijdag 23 april 2010

Cuttlebug

Hallo iedereen,

Ik kom tijd te kort, maar ja wie heeft daar niet last van. Vandaag met manlief naar Sneek geweest om alvast mijn verjaardagkadootje te halen. Ja Ja ik ben ook gevallen voor de Cuttlebug.
Wat een apparaat is dat zeg, ik wilde vanavond natuurlijk wat doen maar dan weer telefoon dan weer iemand aan de deur, en nu is het te laat (22.36 uur), morgen maar een poging wagen.
Maar ik ben helemaal in mijn sas.

Groetjes Astrid

vrijdag 16 april 2010

VerjaardagskaartDeze kaart gemaakt voor de lieve vriendin van mijn zoon. Ze is maandag jarig. Ze houd van roze en vlinders maar niet van teveel tirelantijntjes. Dit patroon is van Pergamano en de vlinder en het stukje wat achter het scrappapier zit zijn perkamentpapier. De vlinder is van de nieuwe stempels van Pergamano en ingekleurd met aquarelpotloden en uitgewreven met doezelaars en White Spirit.
Groetjes Astrid

maandag 12 april 2010

Create4fun ChallengeGoedemorgen iedereen.
Op deze zeer zonnige dag, het is nog wat fris hier op het eiland maar de zon is er in ieder geval. Ik heb me gisteren weer even uitgesloofd zoals jullie kunnen zien.
Deze kaart gemaakt voor de Challenge van Create4fun. Met de aangegeven sketch en in de kleuren roze. Vond het wel lekker lente achtig. Het plaatje heb ik met pastelkrijtjes een beetje roze gemaakt anders was het zo wit, en de bloemetjes zelf gemaakt en met stickles bewerkt.
Groetjes Astrid

vrijdag 9 april 2010


Deze kaart gemaakt voor mijn pergamano vriendin.
Het stempeltje is Clear stempel van Pergamano met perkamentpapier, nou en de rest spreekt vanzelf.
Alleen is het lintje bijna dezelfde kleur als het papier maar dat veranderd onder de scanner in een gele kleur,jammer.
Ik werd er helemaal vrolijk van zo met die kleuren.
Groetjes Astrid
Wat een ramp zeg, verstoken zijn van internet. Dat is ons dus gebeurt van gistermiddag tot net (16.30). Een glasvezel kabel is kapot gestoken in Noord Holland en daar hadden wij op Texel erg veel last van. Geen telefoon en geen internet. Maar goed wat doe je dan, HH en kaartjes maken. Ook erg gezellig. Hij ligt nu te drogen en is voor een pergamano vriendin in Engeland. Als hij droog is zal ik hem laten zien hier.
Groetjes Astrid

maandag 5 april 2010

Challenge kaart voor Create4funDeze scrapkaart is gemaakt voor de Challenge van Create4fun.Week 14.
Mijn allereerste kaart voor een Challenge.
Ik heb kaartkarton paars gebruikt met daarop perkamentpapier paars en daarop streep.
Het elfje is gestempeld van de Clear stempels van Pergamano. En ingekleurd met potloden Perga Liners en uitgewreven met doezelaars.
Groetjes Astrid

Nose to Nose

Hello everyone, Today a new card with the digital image "Nose to Nose". As you all know i love cards other then normal, so ...