dinsdag 31 januari 2012

Kaart voor een lieve Blog vriendin


Hallo allemaal,
Hier weer een nieuwe post. Een kaart voor mijn lieve blog vriendin Anneke, die volgende week naar het ziekenhuis gaat. Ik weet dat ze de kaart heeft ontvangen zodat ik hem nu kan plaatsen.

Het lieve Tildaatje gekleurd met Copic Markers, ik heb haar ook een schaduw aan de zijkanten en op de grond gegeven, dat zag ik ergens op een blog en het maakt het wel af vind ik. Het papier is van de Action. De rand met harten is van Magnolia, het hart is een doily en heb ik een stukje gaas gebruikt. De bloemen weer zelfgemaakt en bewerkt met distress crackle paint. Achter het plaatje een tag geschoven waar ik iets heb opgeschreven. De strik gemaakt met de Bo Easy en een brad van de Xenos gebruikt en de kraaltjes had ik ook nog ergens uit een ver verleden. Hier en daar wat stickles gebruikt.
Erg leuk om te maken.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik vind het erg leuk om de reacties te lezen die jullie schrijven. Erg bedankt alvast hiervoor.

Groetjes Astrid

woensdag 25 januari 2012

Filmpje toiletrol mini album

Hallo allemaal

Hier het filmpje van de toiletrol mini album.
Hoop dat jullie het leuk vinden en ik hoor graag jullie reacties.
Groetjes Astrid

zondag 22 januari 2012

Toiletrol Mini Mini Album


Hallo allemaal,

Hier even een sneak peak van de toiletrol mini album, ja ik weet het, het is al Kerst geweest.
Maar hij was al een poosje klaar alleen nog inbinden en daar moest ik me even goed over buigen. En nu ik werk, merk ik toch dat ik minder zin heb om s'avonds nog iets te doen.
Ik ga zo het filmpje opnemen die zien jullie dan heel snel, dan kunnen jullie ook de binnenkant zien.
Fijne zondag nog.
Groetjes Astrid

zaterdag 14 januari 2012

Een jongenskaart


Hallo allemaal.
Vandaag een jongenskaart voor een klein jongetje wat twee jaar wordt en gek is van voetballen.
Hoe kan het als je nog zo klein bent maar het is zo.
Er zit niet veel aan de kaart maar dat vind ik altijd met jongenskaarten.
Papier is van Basic Grey en de tekst van Nicole. De letters van het Kruidvat en het plaatje is een digi van Mo Manning. Gekleurd met Copic markers, beetje lastige kleur groen die ik net nieuw heb.
Bij de volgende post zien jullie mijn Toiletrol mini album met misschien wel een filmpje erbij.
Iedereen een fijn weekend en tot de volgende post.
Groetjes Astrid

zaterdag 7 januari 2012

Nieuwe Magnolia


Hallo allemaal

Hier een kaart met de nieuwe Magnolia. Wat zijn ze weer leuk. Ik heb haar ingekleurd met Copic Markers en haar ook wat schaduw gegeven waar ze zit. De basis is creme Cardstock en het papier is van Art Talent. De randen bewerkt met Distress Ink Vintage Photo. Het hoekje is van een pons en de bloemen niet zelf gemaakt maar die had ik nog, blaadjes wel van een pons van het Kruidvat. Een stukje kant en een envelopje met een tag erin waar je dan iets persoonlijks op kunt schrijven.
Hier nog een close up.
De tekst is van Nicole Verkooijen. Deze kaart is voor iemand maar dat zeg ik nog niet want het duurt nog heel even voor ze hem krijgt en misschien kijkt ze wel op mijn blog.
Iedereen nog een fijn weekend en tot de volgende keer.

Deze kaart doet mee bij de challenge van Just Magnolia.

Groetjes Astrid

Another Fairy with her Bunny

Hello Everyone, Today i show you another "Fairy with her Bunny" A few years ago i was a Parchment Teacher and i thought w...